Arts Marcials Tradicionals

Nihon Tai Jitsu

El Nihon Tai-Jitsu (Tècniques del cos, en japonès), és un sistema de defensa personal basat en les antigues escoles de lluita dels samurais. Aquests sistemes han estat actualitzats per mestres orientals i europeus, per tal de crear un mètode d’eficàcia remarcable, adoptat per diversos cossos de seguretat.

Pedagògicament és un sistema apte per a totes les edats, sexes i constitucions físiques, cercant, amb un mínim d’esforç, aconseguir el màxim d’eficàcia en cas d’agressió. El Nihon Jujutsu, és el nom japonès que s’anomena al conjunt de tècniques de lluita cos a cos sense armes. Aquestes tècniques es van mantenir en secret durant segles, en el si dels clans o escoles guerreres de l’antic Japó fins a finals del segle XIX. Després, i per tal de sobreviure als temps moderns, es van obrir, adaptant-les  les necessitats civils. D’aquestes antigues escoles van néixer el judo i l’aikido. Actualment es dóna més importància als aspectes de defensa personal i de control, que no pas cercar l’aniquilació de l’adversari com antigament.

Previous
Next

El nostre sensei

Tenim diferents activitats dirigides pels millors professionals perquè et diverteixis i aprenguis mentre et poses en forma.
Pere Calpe

Pere Calpe

8è dan Kyoshi de Nihon Tai Jitsu

7e Dan Nihon Kobudo tanbo jitsu
5e Dan ZNKR Iaido
4rt Dan ZNKR Jodo

Consol Gonzalez

3er Dan Nihon tai- jtsu / jujutsu

2on Dan Nihon Kobudo tanbo-jitsu
3er Dan ZNKR Iaido
1er Dan ZNKR Jodo
1er Dan Daito ryu aikijujutsu

Xavi Calpe

Xavi Calpe

Professors-assistents Nihon Tai-jitsu

3er Dan Nihon Tai-jitsu/Jujutsu
2on Dan Nihon Kobudo Tanbo-jutsu

 

La nostra galeria
Club Budokan Penedès - Nihon Tai Jitsu
Club Budokan Penedès - Nihon Tai Jitsu
Els orígens de la nostra disciplina es remunten al segle IX amb la creació al Japó de l’Escola DAITO RYU. … Minoru MOCHIZUKI sensei va ser un d’ells, alumne directe de Jigoro KANO sensei (creador de JUDO), va ser enviat per ell a estudiar amb reconeguts mestres de les antigues escoles de Ju-Jutsu, inclòs el sensei UESHIBA.
Scroll to Top