Arts Marcials Tradicionals

Daito ryu aikijujutsu

El daitō-ryū aiki-jūjutsu (en japonès 大東流合気柔術), originalment anomenat daito-ryu jujutsu, va ser, en el sentit actual del terme, un del primers arts marcials japonesos. Primer pràcticament desconegut, va adquirir notorietat gràcies al seu divulgador, Sokaku Takeda (1859-1943), i a Morihei Ueshiba, un dels seus alumnes més famosos i fundador de l’aikido. Pel seu esperit està més a prop dels koryu que dels gendai budo.

Club Budokan Penedès

El nostre sensei

Tenim diferents activitats dirigides pels millors professionals perquè et diverteixis i aprenguis mentre et poses en forma.
Jose

Jose Alberto Hernández

Professor Daito Ryu Aikujujutsu

2on Dan Daito ryu aikijujutsu

La nostra galeria
Club Budokan Penedès
Club Budokan Penedès
Daitō-ryū aiki-jūjutsu (大東流合気柔術?), anomenat originalment daitō-ryū jūjutsu (大東流柔術 Daitō-ryū Jūjutsu?), és un art marcial japonès que es difon a partir del començament del segle XX per Sōkaku Takeda .1 No obstant això, les tradicions de l’estil plantegen el seu desenvolupament al llarg de gairebé un mil·lenni,2 però la destrucció dels documents a la guerra Boshin el 1868 no ha permès una confirmació.3 És la disciplina marcial antiga de més gran influencia en l’art marcial tradicional japonès de l’aikidō, i en l’art marcial coreà modern (que inclou tècniques d’altres arts marcials, japoneses, coreanes i xineses) conegut com a hapkido.
Club Budokan Penedès
Scroll to Top